This book is selling at $0.00 now. The seller may change the price at any time. If you like it, click the link below right away before the price rises. If you don’t know well how to get the book >>click there for help<<.
Vervloekt (Boek #1 van de Vampieren Legendes) (Dutch Edition)
$0.99  $0.00

“””Een geweldige nieuwe vampierenserie! Mis het niet!””
–Morgan Rice, #1 Best verkopendeauteurvanDEVAMPIEREN DAGBOEKEN

Wanneer haar vader wordt overgeplaatst, wordt Rachel Wood ontworteld uit haar huis in Pennsylvania en geforceerd om naar een andere middelbare school te gaan, in de 2e klas, in een welvarende buitenwijk in Westchester, New York.Ze heeft moeite om zich aan te passen, terwijl ze strijd om nieuwe vrienden te maken, een vriendje te vinden, het ontlopen van groepjes met gemene meiden en leren te overleven in een dergelijke vijandige nieuwe wereld.Ze heeft moeite om zichzelf te sturen in deze nieuwe wereld, waar drank en drugs normaal lijken, en waar sociale druk vanuit elke richting op haar wordt uitgeoefend.
Alles lijkt verkeerd te gaan voor Rachel, totdat er verlossing komt in de vorm van Rob, een footballspeler die haar leuk vindt. Maar net wanneer hun liefde begint op te bloeien, raakt ze in de war door haar gedrag.

Terwijl ze een dieptepunt bereikt, ontmoet Rachel een mysterieuze jongen op haar school, Benji, een eenzame jongen die zich afstandelijk houdt van andere kinderen, en die haar meeneemt voor een rit op zijn motorfiets. Ze beleven samen een onvergetelijke avond in het pretpark—totdat er iets verschrikkelijk fout gaat, en Benji haar laat schrikken door haar leven te redden.

Rachel weet dat Benji anders is dan anderen, en ze weet dat hij de liefde van haar leven is. En terwijl ze verder verliefd op elkaar worden, moet ze een beslissing maken of ze bereid is om alles op te geven om achter zijn geheim te komen…

Boek #2 uit de serie (ONTVOERD) en Boek #3 uit serie (GEBETEN) zijn nu ook beschikbaar.Due to the online data delay, price inconsistence may happen sometimes. Click here to tell us that the book is not free any more, and we will check on it ASAP. Thank you.